Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Βρείτε εδώ οποιοδήποτε ανταλλακτικό για κάθε μάρκα και μοντέλο μοτοσικλέτας.

Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Αναζητήστε το ανταλλακτικό που σας ταιριάζει

Αποστολές Εσωτερικού

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως “περιορισμένο απόθεμα” ή ως “κατόπιν παραγγελίας”) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή της αποστολής της ή τυχόν ακύρωση της (αν η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του). Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται είτε με την προσυμφωνηένη μεταφορική ετιαρία, είτε με απευθείας παράδοση από τη Motoway (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) ή σε συνεργασία με την ACS Courier. Υπάρχει και η δυνατότητα απευθείας παραλαβής από τα καταστήματα μας σε Αθήνα, Δήμητρας 3 Ακαδημία Πλάτωνος και Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών 59. Έχετε υπόψιν τα παρακάτω:

  • Η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.
  • Σε περίπτωση που ο υπάλληλος της εταιρίας courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα αφήσει σχετική ειδοποίηση ώστε να ορίσετε νέα ημέρα & ώρα παράδοσης.
  • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 7.00 μ.μ. (ή αναλόγως του ωραρίου λειτουργίας της τοπικής εταιρίας courier).
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το τοπικό κατάστημα της courier, παρακαλούμε να το αναφέρετε στο πεδίο των "Σχολίων" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (σελίδα Ολοκλήρωσης της παραγγελίας) ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, άμεσα μετά την ολοκλήρωσή της, καλώντας στο 2310515557.

Αδυναμία καταχώρησης παραγγελίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η παραγγελία ενδέχεται να μην είναι δυνατό να καταχωρηθεί.

  1. Ταυτόχρονη καταχώρηση παραγγελιών σε συγκεκριμένο προϊόν με αποτέλεσμα τα αποθέματα να μην επαρκούν για την κάλυψη όλων των παραγγελιών.
  2. Η ενημέρωση της σελίδας γίνεται τακτικά ωστόσο ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί ή να βρίσκεται σε διαδικασία ενημέρωσης κατά την καταχώρηση παραγγελίας σε προϊόν που είναι ήδη δεσμευμένο.
  3. Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για κωδικούς σε έλλειψη (sold out) θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από το Τμήμα Εξυπηρέτησης την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας ή την ακριβώς επόμενη.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

  1. Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο (περιπτώσεις μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί εγκαίρως). Μεσολαβεί άμεση τηλεφωνική ενημέρωση, όπου μπορείτε ακόμη και να ακυρώσετε την παραγγελία σας (σε περίπτωση που η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του).
  2. Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  3. Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ελάττωμα ή ζημία με δική μας υπαιτιότητα τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της επιστροφής, αντικαθιστώντας το ελαττωματικό προϊόν ή επιστρέφοντάς σας ολόκληρο το ποσό της αγοράς.