Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Βρείτε εδώ οποιοδήποτε ανταλλακτικό για κάθε μάρκα και μοντέλο μοτοσικλέτας.

Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Αναζητήστε το ανταλλακτικό που σας ταιριάζει
ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY HYDRA FLUX

ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY HYDRA FLUX

ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE AIR TOURER TEX

ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE AIR TOURER TEX

ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE BORA AIR TEX

Τόσο χαμηλά όσο 215,94 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
919-00-781000
Μονάδα μέτρησης ΤΕΜ

Η Dainese S.P.A ξεκίνησε το 1972 από τον οραματιστή και φανατικό μοτοσικλετιστή Lino Dainese να δημιουργεί προστατευτικά για αθλητές που ασχολούνται με δυναμικά αθλήματα και extreme sports.

Έκτοτε η πορεία της Dainese ήταν εκθετική, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών αθλητών μετατρέποντας την εταιρεία σε έναν παγκοσμίου εμβέλειας οργανισμό που πρωτοπορεί και καινοτομεί στον χώρο της ασφάλειας και εργονομίας.

Η Dainese φέρει στην ραχοκοκαλιά και στο DNA της, την περίεργεια στο να προωθεί και να εξελίσσει συνεχώς την εργονομία του ρουχισμού του αναβάτη, προκαλώντας όλους τους αθλητές για εξαιρετικές επιδόσεις με κύριο πάντα γνώμονα την ασφάλεια τους.

Αθλητές όπως ο Valentino Rossi και Giacomo Agostini από τον χώρο του Moto GP, η αγωνιστική ομάδα της Emirates στο πρωτάθλημα του America’s Cup αλλά πλέον και αστροναύτες όπως ο Andreas Mogensen και Thomas Pesquet εμπιστεύονται την ασφάλεια τους στα χέρια της <>Dainese

Οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει ο οργανισμός της Dainese όπως: κουράγιο, εμπιστοσύνη, ηγεσία αλλά και στιλ έχουν μεταμορφωθεί σε έμπνευση για όλους όσους τις ενστερνίζονται στο να ζήσουν με πάθος την κάθε ημέρα τους ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια τους.

Ενημερωθείτε περεταίρω μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Μια πλήρης γκάμα της Dainese είναι διαθέσιμη μέσα από όλο το δίκτυο συνεργατών της MOTOWAY, επίσημου διανομέα στην Ελλάδα.

MOTOWAY ο συνεργάτης που εμπιστεύεσαι από το 1986

Μπουφάν-Φίλτρα

Υλικό High tenacity Polyester
Χρωματισμοί Άλλα χρώματα
Τύπος Touring
Εποχικότητα Καλοκαίρι
Φύλο Άνδρας