Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Βρείτε εδώ οποιοδήποτε ανταλλακτικό για κάθε μάρκα και μοντέλο μοτοσικλέτας.

Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Αναζητήστε το ανταλλακτικό που σας ταιριάζει

Επιστροφές & Αλλαγές 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς χρέωση, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε.


Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον και μόνο:

  1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί - χρησιμοποιηθεί πέρα από τη δοκιμή.
  2. Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
  3. Υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράς (αποστέλλονται πίσω μαζί με το προϊόν).
  4. Στο εσωτερικό του δέματος σας θα βρείτε (μαζί με την απόδειξη αγοράς) το έντυπο "δελτίο επιστροφής" όπου σας ενημερώνει πλήρως για τη διαδικασία επιστροφής. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο το δελτίο επιστροφής δεν βρισκόταν μέσα στο δέμα σας, μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.
  5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.
  6. Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που σας είχε σταλλεί η παραγγελία σας (ACS Courier), με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.
  7. Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση μεταφορικών 3€, ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές.
  8. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε σημειώνετε τα αντίστοιχα πεδία στο Δελτίο Επιστροφής που εμπεριέχεται σε κάθε δέμα (αριθμός λογαριασμού (IBAN), την τράπεζα, δικαιούχος, αριθμός παραγγελίας). Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω στις κεντρικές μας αποθήκες. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών πληρωμών, το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα σας σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδικασία. Για κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, εκτός των ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής 3€ (αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής).
  9. Επιστροφή προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται εκ νέου δωρεάν (δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€). Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2310515557. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από αρμόδιους υπαλλήλους μας.
  10. Παρακαλούμε να φροντίζετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφές με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα δεν θα γίνεται αποδεκτή!

Σας ενημερώνουμε ότι η Motoway - Καμπράνης ΑΕ δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά των προς επιστροφή προϊόντων. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected].


Οι παραπάνω όροι αφορούν αγορές που έγιναν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τα φυσικά μας καταστήματα. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε για ενημέρωση από Τμήμα Εξυπηρέτησης στο 2310515557, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.