Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Βρείτε εδώ οποιοδήποτε ανταλλακτικό για κάθε μάρκα και μοντέλο μοτοσικλέτας.

Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Αναζητήστε το ανταλλακτικό που σας ταιριάζει

Η Motoway Καμπράνης ΑΕ ιδρύθηκε πριν από 34 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 1986. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών σε όλη τη χώρα! Με σταθερή και συνεχώς εξελισσόμενη παρουσία, όλα αυτά τα έτη, η Motoway σήμερα πρωτοστατεί στον ευρύτερο χώρο του κλάδου, έχοντας εντάξει με επιτυχία στις παροχές της την πώληση μοτοσικλετών αλλά και αξεσουάρ ένδυσης και προστασίας του αναβάτη.

Με προσωπικό που σήμερα ξεπερνάει τα 50 άτομα και παρουσία σε 3 πόλεις της Ελλάδας, από δύο καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένα στην πόλη του Βόλου, αλλά και με το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη χώρα, η εταιρία εγγυάται την άμεση κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε μοτοσικλέτας και αναβάτη.

Επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη, από το 2018 έχει δημιουργηθεί στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης ένα υπερσύγχρονο κέντρο logistics, άνω των 5000 τ.μ., με δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης σε περισσότερους από 1.500 πελάτες σε Ελλάδα και Βαλκάνια και για πάνω από 20.000 κωδικούς! Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της διαδικτυακής ανάπτυξης, όπου μέσω του e-shop www.motoway.gr και του Motoway App, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μια πληθώρα ενεργειών και διαδικασιών, όπως επίσης και ένα σημαντικό μέρος των πωλήσεων.

H Motoway αντιπροσωπεύει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, μερικά από τα μεγαλύτερα brands ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών παγκοσμίως, όπως τα λιπαντικά της BEL-RAY, τα συστήματα πέδησης της SBS, τις μπαταρίες των YUASA, UNIBAT & MAGNETI MARELLI, τις αλυσίδες και τα γρανάζια της RK, τις βαλίτσες μεταφοράς της SHAD, τις σειρές ένδυσης και προστασία της STR, τα ελαστικά της WANDA και άλλα πολλά!

Η εταιρία αποτελεί ακόμη, τον επίσημο και αποκλειστικό διανομέα των μοτοσικλετών Benelli και των μηχανών χαμηλότερου κυβισμού Keeway. Τέλος, σε συνέχεια των διαρκών επενδύσεων και ακολουθώντας την τεχνολογική ανάπτυξη και εξέλιξη της αυτοκίνησης, εισάγονται αποκλειστικά από τη Motoway τα ηλεκτροκίνητα scooter των Super Soco και Ecooter, δύο εκ των μεγαλυτέρων εταιριών παραγωγής και πώλησης ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο!

Motoway. Ο κόσμος της μοτοσικλέτας!