Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Βρείτε εδώ οποιοδήποτε ανταλλακτικό για κάθε μάρκα και μοντέλο μοτοσικλέτας.

Αναζήτηση Ανταλλακτικών

Αναζητήστε το ανταλλακτικό που σας ταιριάζει

Η Motoway Καμπράνης ΑΕ ιδρύθηκε το 1986 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με προσωπικό που σήμερα ξεπερνάει τα 45 άτομα και παρουσία σε 3 πόλεις της Ελλάδας, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βόλο, αλλά και με το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών της πανελλαδικά, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών σε όλη τη Χώρα.

Με μόνιμο προσανατολισμό στην ποιότητα και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με σταθερή και συνεχώς εξελισσόμενη παρουσία, η Motoway πέτυχε να συνεργαστεί, να αντιπροσωπεύει και να διανέμει στην Ελλάδα, μερικά από τα μεγαλύτερα brands ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών παγκοσμίως, όπως λιπαντικά BEL-RAY,  συστήματα πέδησης SBS, μπαταρίες YUASA, UNIBAT, GK, αλυσίδες και  γρανάζια RK, βαλίτσες SHAD, ένδυση και προστασία DAINESE και FURYGAN, κράνη AGV και STR, ελαστικά WANDA και MICHELIN, αξεσουάρ μοτοσικλέτας PUIG και πολλά άλλα.

Επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη, διατηρεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000τμ καθώς και ένα υπερσύγχρονο κέντρο Logistics, άνω των 5.000τμ στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, με δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης άνω των 1.500 πελατών σε Ελλάδα και Βαλκάνια και για περισσότερους από 25.000 κωδικούς.

Η εταιρία αποτελεί τον επίσημο και αποκλειστικό διανομέα των μοτοσικλετών Benelli και Keeway. Επιπλέον, ακολουθώντας την τεχνολογική ανάπτυξη και εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης η Motoway επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη και εισάγει τα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα Super Soco και Ecooter, δύο εκ των μεγαλυτέρων εταιριών παραγωγής και πώλησης ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρίας αναπτύσσοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα B2B μέσω του www.motoway.gr καθώς και στην εναρμόνισή της με τις περιβαντολλογικές ανάγκες της εποχής.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί  η επένδυση στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της εγκατάστασης φωτοσωλήνων για την ενίσχυση του φυσικού φωτισμού στην κεντρική Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς και στο κέντρο Logistics. Επιπλέον, πραγματοποιείται ανακύκλωση μεγάλων ποσοτήτων χάρτινων και πλαστικών συσκευασιών. 

Τέλος, μέσω της υπηρεσίας Leasing Μοτοσικλετών, η Motoway δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αναβάτες και τους επαγγελματίες δικυκλιστές να απολαύσουν την ευελιξία και τα σημαντικά οφέλη της μακροχρόνιας μίσθωσης και στον κλάδο των μοτοσικλετών.

Motoway. Ο κόσμος της μοτοσικλέτας!