bel_ray-contest

Διαγωνισμός: Κέρδισε τα λιπαντικά 1 χρόνου!

Η Motoway, επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος των λιπαντικών Bel-Ray στη χώρα μας, διοργανώνει έναν μοναδικό online διαγωνισμό! Μέσα από το διαγωνισμό αυτό θα αναδειχθούν 3 νικητές εκ των οποίων ο πρώτος θα πάρει ως έπαθλο τα λιπαντικά ενός έτους! Οι υπόλοιποι 2 νικητές θα πάρουν από ένα συλλεκτικό jockey Bel-Ray αξίας 30€!

Μέσο:
Ο διαγωνισμός θα τρέξει στις σελίδες Facebook & Instagram των Motoway & Bel-Ray.

Διάρκεια:
Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από τις 20/2 έως 31/3/2022.

Τρόπος συμμετοχής:
Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα, αναλόγως το μέσο μέσω του οποίου θα συμμετέχει:
    - Facebook: 1. Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει Like στη σελίδα της Motoway και στη σελίδα της Bel-Ray. 2. Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει σχόλιο με το όνομα 2 φίλων του.
    - Instagram:
1. Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει Follow στη σελίδα της Motoway και στη σελίδα της Bel-Ray. 2. Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει σχόλιο με το όνομα 2 φίλων του.

Ανάδειξη νικητή:
Θα αναδειχθούν 3 νικητές έπειτα από κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 1/4 στις 14:00, μέσω επίσημης online πλατφόρμας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με story από τις παραπάνω σελίδες και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Motoway μέσω προσωπικού μηνύματος εντός 1 ημέρας. Ο πρώτος νικητής θα λάβει τα λιπαντικά ενός έτους, αφού πρώτα μας έχει ενημερώσει για τη μηχανή που έχει στην κατοχή του (έως 8lt λάδι). Οι υπόλοιποι 2 νικητές θα λάβουν από 1 αναμνηστικό jockey Bel-Ray.